Tgrt Haber
Magazin - Magazin
7 saat 22 dakika önce

Gökçe Bahadır'ın Boğaz manzaralı evinin kirası dudak uçuklattı

Ömer dizisinde Gamze rolüyle yer alan Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı evinin kirasının servet olduğu ortaya çıktı. Müzisyen Emir Ersoy ile evli olan Bahadır, evi için aylık 270 bin lira kira ödediği iddia edildi.
Magazin - Magazin
8 saat 18 dakika önce

Günlerce konuşulan repliğin Demet Evgar'a ait olduğu ortaya çıktı

Bahar dizisiyle fırtınalar estiren Demet Evgar bir kez daha tüm alkışları topladı. Dizideki "Cerram" sahnesinin doğaçlama olduğu ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
8 saat 48 dakika önce

Hande Erçel ile Afra Saraçoğlu tanınmaz hale geldi! Gözlerinize inanamayacaksınız

Yapay zeka ile birlikte ünlü isimlerin kilolu hali sosyal medyada paylaşıldı. Bambaşka hale gelen Hande Erçel ve Afra Saraçoğlu'nun fotoğraflarına yorum yağdı.
Magazin - Magazin
10 saat 20 dakika önce

Demet Evgar'dan Kızıl Goncalar dizisine set ziyareti

Bahar dizisiyle ekranlara geri dönen Demet Evgar, Kızıl Goncalar'a set ziyaretinde bulundu. Hep birlikte fotoğraf yayınlayan oyunculara beğeni yağdı
Magazin - Magazin
10 saat 56 dakika önce

Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Umre'ye gitti, anne ve babadan gelen yorum dikkat çekti

Filistin asıllı dünyaca ünlü popüler kardeşler Bella ile Gidi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, sosyal medya hesabından paylaştığı karelere, "Allah'ın emrinde. Bu anlar için sonsuz minnettarım" notunu düştü.
Magazin - Magazin
16 saat 54 dakika önce

Polat ailesinden suikast karşılığı bayilik teklifi! Banu Parlak davasında kan donduran ifadeler...

Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında ise bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Magazin - Magazin
19 saat 4 dakika önce

Bir zamanların en popüler dizisinde rol almıştı... Çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu 33 yaşında hayatını kaybetti

'Baldız Geliyorum Demez', 'Seni Yaşatacağım' gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. Genç oyuncu 33 yaşında kansere yenildi.
Magazin - Magazin
19 saat 32 dakika önce

Hande Yener'i yıkan ölüm: 'Dünyamı kaybettim'

Ünlü şarkıcı Hande Yener'in annesi, Yıldız Özyener hayatını kaybetti. Yener, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Magazin - Magazin
17 Mart 2024 - 16:47

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı Mine Tugay'ı ünlü estetikçi yaktı!

Yalı Çapkını dizisinde Defne karakteriyle seyirci karşısına çıkan Mine Tugay'ın farklı görüntüsünün altından 'estetisyen mağduriyeti' çıktı. Ünlü oyuncu, ünlü estetikçinin operasyonu sonrası birçok sorun yaşadığını anlattı.
Magazin - Magazin
17 Mart 2024 - 15:50

Müzik dünyasından acı haber! 90'lı yıllara damga vuran isim hayatını kaybetti

Bir döneme damga vuran Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti. Üzen haberi eski arkadaşı Serkan Çağrı duyurdu.
Magazin - Magazin
17 Mart 2024 - 10:56

Cenk Eren'in estetikli hali şoke etti: Ne yaptınız? İsminizi de değiştirin tam olsun!

Estetikli ünlüler arasına katılan Cenk Eren, sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni halini yayımladı. Ünlü şarkıcıyı görenler tartışmaya başladı. 
 - Dünyada büyük ses getirdi
16 Mart 2024 - 22:02

Dünyaca ünlü rapçi Lil Jon Kelime-i Şehadet getirip Müslüman oldu

Dünyaca ünlü amerikalı rapçi ve prodüktör Lil Jon, California eyaletindeki bir camide şehadet getirerek Müslüman oldu. Lil Jon'ın İslamiyet'i seçmesi dünyada büyük ses getirdi.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 15:20

Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimi ile şoke etti! Son halini görenler tanıyamadı

Bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle tanınan Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde 19 yaşına basan Mutlu, üniversiteli oldu, değişimine adeta yorum yağdı.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 14:38

Türk sanat müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti

Türk sanat müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi 89 yaşında hayatını kaybetti. 60’lı yıllara damga vuran Ersipahi, 'Yaşa Fenerbahçe' marşını söylemişti.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 13:56

Kanal 7'nin sevilen dizisi Rüzgarlı Tepe'ye yeni kan geldi! Serdar Yusuf Şen Almanya'dan geliyor

Rüzgarlı Tepe dizisi izleyiciyi ekranlara kitlemeye devam ediyor. Dizi adeta kadrosunu yeniliyor. Ekleyeceği isimler ise tek tek belli oldu. Bunlardan biri da Serdar Yusuf Şen oldu. Peki Serdar Yusuf Şen kimdir? İşte detaylar...
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 11:10

Ünlü sanatçı uçurumdan düşerek öldü: Cansız bedeni kumsalda bulundu

Fransız müzisyen Frank Darcel, korkunç şekilde hayatını kaybetti. Uçurumdan düşen sanatçının cansız bedeni kumsalda bulundu.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 00:53

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'undan veda mesajı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul rolüyle dahil olan Kayra Şenocak, diziye 55. bölümle veda birlikte veda etti. Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan oyuncu, "Bana eşlik eden tüm yol arkadaşlarıma en çok da beni evlerinde ağırlayan siz pek tatlı Şerboculara teşekkür ediyorum" dedi.
Magazin - Magazin
16 Mart 2024 - 00:22

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si duygulandırdı! Yıllar sonra aynı şarkıyı seslendirdi

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Memati rolüyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun, yıllar sonra dizide ikonik sahne olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi.
Magazin - Magazin
15 Mart 2024 - 23:47

Ateş Kuşları ekibi iftar yemeğinde buluştu!

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları ve set ekibi iftar yemeğinde buluştu. Tüm oyuncuların katıldığı gecede Hande Soral ve İlayda Alişan'ın sempatik halleri kameraya yansıdı.
Magazin - Magazin
15 Mart 2024 - 23:16

Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu

Başrolünde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 3. sezonda final yapacak. Netflix'te yayınlanacak dizinin final sezonundan ilk klip de seyirciyle buluştu.