Tgrt Haber
15 Kasım 2021 14:50

Aysun Kayacı babasını son yolculuğunda yalnız bıraktı

Oyuncu ve model Aysun Kayacı’nın uzun süredir kanser tedavisi gören babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti. Üsküdar’da Küplüce Camii’nde son yolculuğuna uğurlanan Selahattin Kayacı'nın cenazesi uzun yıllardır küs oldukları bilinen Aysun Kayacı'nın, katılmaması yadırgandı.

Aysun Kayacı babasını son yolculuğunda yalnız bıraktı
aysun kayacı,,selahattin kayacı,,kanser,,cenaze,

Oyuncu ve model Aysun Kayacı’nın babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti. 2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen ve uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilenen Aysun Kayacı’nın babasının cenaze namazına katılmamış olması cenazeye katılanlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören babası Selahattin Kayacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kayacı için Küplüce Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Selahattin Kayacı'nın yakınları ve arkadaşları katıldı. Kayacı, kılınan cenaze namazının sonrasında Kocatepe mezarlığına defnedildi.

Aysun Kayacı babasını son yolculuğunda yalnız bıraktı

AYSUN KAYACI KATILMADI

2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen ve uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilenen Aysun Kayacı’nın babasının cenaze namazına katılmamış olması cenazeye katılanlar tarafından yadırgandı.

Aysun Kayacı babasını son yolculuğunda yalnız bıraktı
Aysun Kayacı

GELİRLER DİYE BEKLERDİ

Selahattin Kayacı’nın komşusu Hülya Öztürk, “Kızı ile hiç tanışmadım. Ama kızını hep anlatırdı ve kızlarını da çocuklarını da çok severdi. Mutlaka her insanın hataları vardır, hataları vardı belki de bilemiyorum. Kızını sevdiğini ve gurur duyduğunu söylerdi çok güzel olduğunu, aklının da iyi olduğunu söylerdi. Çok üzülürdü. Öteki kızı da İngiltere'deydi. Sanıyorum bir gün gelirler diye beklerdi. Öyle içinde bir burukluk olurdu hep” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...