Tgrt Haber
09 Haziran 2022 10:54 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 12:46

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan yeni haber! Sağlık çalışanlarını da unutmadı

Covid-19 sayesinde kanser olduğunu öğrenen Billur Kalkavan, 3. kemoterapi sonrası sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hastaneden evine dönen Kalkavan, sağlık çalışanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan yeni haber! Sağlık çalışanlarını da unutmadı
billur kalkavan,kanser

Koronavirüse yakalanmasının ardından yaşadığı nefes zorluğuyla akciğer kanseri olduğunu öğrenen Billur Kalkavan, üçüncü kemoterapinin ardından hastanede kalmayı tercih etmişti. Hastanede bir hafta doktorların gözetimi altında kalan Kalkavan, taburcu olup eve döndüğünü duyurdu. Hastalık sürecinde çok kilo vermesi nedeniyle hastanede kalmayı tercih eden Kalkavan, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla hem erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı'ya hem de sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Fotoğraflarını paylaşan ünlü isim, nota şunları yazdı:

"En büyük dayanağım, hayat arkadaşım, aşkım Buğra Bahadırlı ile üçüncü kemoterapi sonrası bir haftalık yatışım sonrası eve dönüyorum. Tüm şahane hemşirelere, hastanenin tüm personeline tekrar tekrar teşekkürler. 21 Haziran'da tekrar görüşmek üzere. Vallahi özleyeceğim ama evimi de özledim.''

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan yeni haber! Sağlık çalışanlarını da unutmadı

Öte yandan verdiği bir röportajda hastalığıyla ilgili konuşan Billur Kalkavan, şunları söylemişti:

"Ocak ayında COVID olmuştum. Ayakta atlattım. Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. 'Kovid hasar bırakıyor' diyorlardı, ben de öyle sandım. Doktora gittim ve bir film çekildi. Süreç öyle başladı. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi oluyorum. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...