Tgrt Haber
18 May 2022 11:45 - Güncelleme : 18 May 2022 13:42

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'dan kadınları kızdıracak açıklama

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’da kadınları kızdıracak bir açıklama geldi. Çapkınlıkta erkeklerin suçu olmadığını belirten Tuna, “Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'dan kadınları kızdıracak açıklama
Kadın,Erkek,İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses’in eski eşi ve İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna, katıldığı bir etkinlikte uzun süre gündemden düşmeyecek ve çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. Kendisine çapkınlık üzerine yönelikten soruya cevap veren Tuna, açıklamalarıyla kadınları çok kızdırdı.

“HAREKET GELMEZSE ERKEĞİN YAPACAĞI HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Çapkınlıkta erkeklerin bir suçu olmadığını söyleyen Tuna, “Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

“GELİNİME KAYNANALIK YAPMAM”

Eski defterleri artık kapattığını ifade eden ve geçtiğimiz yıl ekim ayında oğlu İdo'yu Yasemin Şefkatli ile evlendiren Tuna, "İyi ki, İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...