Tgrt Haber
20 May 2022 10:48 - Güncelleme : 20 May 2022 10:54

Rihanna anne oldu! Erkek çocuğunu kucağına aldı

Dünyaca ünlü sanatçı Rihanna anne oldu. ASAP Rocky ile birlikteliğinden ilk bebeğini dünyaya getiren Rihanna'nın, 13 Mayıs'ta Los Angeles'ta doğum yaptığı öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Rihanna anne oldu! Erkek çocuğunu kucağına aldı
rihanna

Rihanna resmen anne oldu. Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna 13 Mayıs’ta Los Angeles’ta bir erkek bebek dünyaya getirdi. ASAP Rocky ve Rihanna çiftinin ilk çocuğu olan bebeğin isminin daha ne olduğu ise açıklanmadı.

HAMİLE KIYAFETLERİ GİYMEYİ REDDETTİ

Rihanna, geçtiğimiz şubat ayında sürpriz bir haber vererek bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı ASAP Rocky ile bebek beklediklerini objektiflere verdiği pozlarla duyurmuştu. O tarihten itibaren ünlü şarkıcı, hamileliğinden gurur duyduğunu belli eden stiliyle kameraların karşısındaydı. Hamilelik stiline yeni bir standart getiren Rihanna, büyüyen göbeğine vurgu yapan cesur kıyafetleriyle öne çıktı. Ünlü şarkıcı “Hamile kıyafeti almayacağım. Hamile pantolonu, kotu, elbisesi ya da toplumun dayattığı başka kıyafetleri almayacağım” demişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...