Tgrt Haber
09 May 2022 16:51 - Güncelleme : 09 May 2022 17:24

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan koltuk değnekleriyle geldiği İznik'te ihaleyi kaybetti

Ekranların sevilen ünlü oyuncusu Engin Altan Düzyatan, İznik'teki arazisini genişletmek için girdiği ihaleyi kaybetti. Geçtiğimiz haftalarda bindiği ata başka bir atın çarpması sonucu sakatlanan Düzyatan, ihaleye koltuk değnekleri ile geldi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan koltuk değnekleriyle geldiği İznik'te ihaleyi kaybetti
Engin Altan Düzyatan,Bursa,Kurşun,Diriliş Ertuğrul

Bursa'nın İznik ilçesinde arazi alan ünlü oyuncu Düzyatan, yerini genişletmek istedi. İznik Milli Emlak'ta gerçekleştirilen ihaleye koltuk değnekleriyle gelen oyuncu, 60 bin lira ile başlayan ihaleyi, 550 bin lira ile en yüksek fiyat veren Aziz Çalık'a kaybetti. 2 dönüme yakın olan arazi için gelen ünlü oyuncu ile hayranları fotoğraf çekindi.

ÜNLÜ OYUNCU SAKATLANDI

"Kurşun", "Diriliş Ertuğrul" ve son olarak "Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı" gibi birbirinden başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başına geçtiğimiz kötü bir kaza geldi. 

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan koltuk değnekleriyle geldiği İznik'te ihaleyi kaybetti

Çekimler sırasında at binen Düzyatan, hemen arkasından gelen başka bir atın kendisine çarpmasıyla sakatlandı. Şiddetli çarpmanın sonucunda bacağının yan bağları kopan ünlü oyuncunun üst kaval kemiği de kırıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 10 Mayıs 2022 10:36

Hersey almaya alışmışlar ya bi şekilde halleder merak etmeyin kaynanası halleder

Değerli bir oyuncu geçmiş olsun tez zaman da rabbim şifa versin10 Mayıs 2022 04:52

Rabbim şifa versin değerli bir insan

Sonraki Haber Yükleniyor...