Tgrt Haber
12 Ocak 2022 14:49

Hakan Ural'dan kızının ilişkisiyle ilgili ilk açıklama: Ona müteşekkirim

Kızı Melisa Ural ve sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından kimilerinden eleştiri kimilerinden de takdir toplayan Hakan Ural, konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Hakan Ural'dan kızının ilişkisiyle ilgili ilk açıklama: Ona müteşekkirim
hakan ural,,melisa ural,,alaattin kadayıfçıoğlu,

Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde kızı Melisa Ural ve sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte oldukları bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Fotoğrafın altına bazı takipçilerden eleştirel yorumlar alan Ural, kimilerininse takdirini toplamıştı. Bu fotoğrafın ardından Ural, kızının ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

"AİLESİNE DE SAYGI DUYUYORUM"

Hakan Ural, hafta içi her gün yayımlanan ve sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği programında kızı Melisa Ural’ın ilişkisi hakkında konuştu. Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilgili konuşan Hakan Ural, "Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak" ifadelerini kullandı.

Hakan Ural'dan kızının ilişkisiyle ilgili ilk açıklama: Ona müteşekkirim
Hakan Ural'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU İLE BİRLİKTEYDİ

Bir zamanlar Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Alaattin Kadayıfçıoğlu, Hakan Ural'ın Instagram'ında ortaya çıkarak herkesi şaşırtmıştı. 1 Ocak'ta yeni yaşını kutlayan Hakan Ural'a sürpriz yapan Melisa Ural ve erkek arkadaşı Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun ilk karesi böylece ortaya çıkmış oldu.

Hakan Ural'ın paylaşımı ile ortaya çıkan bu fotoğraf kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu uzun bir süre aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile yollarını sürpriz bir şekilde ayırmıştı. İddialara göre Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun adının şiddet olaylarına karışmasından rahatsız oldu. Tüm bu dedikoduların ardından Kadayıfçıoğlu, bu kez de Sibel Can ile Hakan Ural çiftinin kızı Melisa Ural ile aşk yaşamaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...