Tgrt Haber
04 Haziran 2022 12:36 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 13:08

Killa Hakan ölüm kalım savaşı veriyor! Yoğun bakıma kaldırıldı

Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu ki kötü haberi arkadaşı Massaka duyurdu. Killa Hakan, yoğun bakıma kaldırıldı, sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Killa Hakan ölüm kalım savaşı veriyor! Yoğun bakıma kaldırıldı
killa hakan,almanya

Almanya'da yaşayan başarılı rapçi Killa Hakan, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Hakan'ın durumunun çok ciddi olduğunu ise Massaka ya da Murdoc takma adıyla bilinen rapçi Murat İlhan açıkladı. Sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşım yapan Massaka, Killa Hakan'ın durumunun hiç iyi olmadığını, ölüm kalım savaşı verdiğini şu sözlerle duyurdu ve dua istedi:

"Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

Killa Hakan ölüm kalım savaşı veriyor! Yoğun bakıma kaldırıldı

Killa Hakan'ın yoğun bakıma kaldırılması kısa sürede Twitter'da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü rapçi için "Ona bir şey olursa çocukluğum ölür" ve "Umarım kötü haber gelmez" paylaşımları yapmaya başladı.

Killa Hakan ölüm kalım savaşı veriyor! Yoğun bakıma kaldırıldı

''İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM''

Mart ayında sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi vermek için Instagram'da paylaşım yapan Killa Hakan, hastalıkla mücadelesini şu sözlerle duyurmuştu:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye calışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara Tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…"

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...