Tgrt Haber
06 May 2022 16:07 - Güncelleme : 06 May 2022 22:07

Bergüzar Korel kızıyla ilgili yapılan yoruma isyan etti: Bu kadar hadsizleşmeyin

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, ailesiyle birlikte bir süredir Londra’da yaşıyor. İş için bu sıralar Türkiye’de bulunan çift yaşadıkları anları takipleriyle paylaşıyor. Bergüzar Kore, paylaşımlarının altına kızı hakkında yapılan yorumlara tepki göstererek, 'Bu kadar hadsizleşmeyin' dedi.

Bergüzar Korel kızıyla ilgili yapılan yoruma isyan etti: Bu kadar hadsizleşmeyin

Ünlü oyuncu Bergüzel Korel, 12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile dünya evine girdi. Mutlu evliliklerini üç çocukla taçlandıran çift bir süre sonra Londra’ya taşındı. Londra-İstanbul arasında yaşamaya başlayan çift, proje görüşmeleri için Türkiye'ye geldi.

Sosyal medyayı sık kullanan Bergüzar Korel, bugünkü paylaşımıyla dikkat çekti. Korel paylaşımında, çocuklarıyla ilgili sorulan sorulara ve yapılan yorumlara isyan etti.

"NEZAKETSİZ BİR DAVRANIŞ"

Korel sosyal medyadan yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Yürüyordum bu çiftle karşılaştım. Leyla'ya baktılar. 'A ne kadar değişik bir kafası var' dedi. Dar, uzun ve ince', 'Anlayamadım' dedim ben de. 'Kafası bir değişik' dedi. Bu vakumlar var ya doğumda kullanılıyor. Ben o noktaya geldim ama kullanılmadı. Zaten öyle bile olsa bunu bir anneye söylemek kadar nezaketsiz bir davranış olamaz! 'Dar, ince bir kafası var, aynı Halit Bey'e benziyor' dedi. E yani yıllardır kocam! Bu arada Leyla gerçekten benim minyatürüm. Renkleri, alnının ortasındaki doğum lekesine kadar”

"SAMİMİYET NEZAKETSİZLİK VE LAUBALİLİK KAPILARINI AÇIYOR"

"Ben sohbet etmeyi çok seviyorum. Mesleğim, ünüm umurumda değil. Birlikte güzel vakit geçirmek benim hoşuma gidiyor. Ama görüyorum ki bu sıcaklık ve samimiyet aynı zamanda nezaketsizlik ve laubalilik kapılarını da sonuna kadar açıyor, kimi insanlar için herkes için söylemiyorum Kimsenin çocuğu hakkında, kimsenin yaşamı, malı, mülkü, ne biliyim yatak odası, değeri hakkında laf söylemek hiç birimize düşmez! Bunu bir kenara bırakalım"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...