Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 11:03 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 11:15

Nihat Doğan İranlı sevgilisi ile gizlice evlendi

Şarkılarıyla ve özel hayatıyla adından sürekli bahsettiren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, İranlı sevgilisi ile gizlice evlendi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Nihat Doğan İranlı sevgilisi ile gizlice evlendi
nihat doğan

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan dünyaevine girdi. Erol Köse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Nihat Doğan’ın İranlı hayranıyla evlendiğini duyurdu.

“NİHAT ÇOĞU OKUMUŞTAN KÜLTÜRLÜ BİR ADAMDIR”

Erol Köse paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Nihat Doğan benim de şahit olduğum gizli nikahla hayranı İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile olduğu iddiaları da ayrı bir sevince sebep oldu. Siyasete soyunan ve benim yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır, umarım hızlıca baba olur.”

Nihat Doğan İranlı sevgilisi ile gizlice evlendi

“ÜÇ AYLIK HAMİLE”

Yaklaşık bir yıllık bir birlikteliğin ardından aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle evlendiler. Ünlü şarkıcının İranlı eşinin adının ‘Arzu’ olduğu öğrenildi. 

Nihat Doğan İranlı sevgilisi ile gizlice evlendi

Gelen bilgiler arasında İranlı eş Arzu Doğan’ın üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

NİHAT DOĞAN KİMDİR ?

5 Mayıs 1977 İstanbul doğumlu olan ünlü şarkıcı 11 yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı. Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.

Müzik kariyerine ise 1994 yılında Kırdın Kalbim'i adlı albümüyle başladı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...