Tgrt Haber
05 Nisan 2022 14:39 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 14:58

Will Smith’in eşi Jada’dan Oscar tokadı yorumu: Kızgın değilim ama…

Oscar Ödül Töreni’nin ödüllerden daha çok konuşulan konusu olan Will Smith’in Chris Rock’a tokadını bu kez de eşi Jada değerlendirdi. Kendisine yapılan şaka karşısında sinirlenen eşinin Rock’a tokat atmasına kızmadığını söyleyen Jada’nın, eşinin aşırı tepki verdiğini düşündüğü öğrenildi.

Tokat nedeniyle eşine kızgın olmadığını söyleyen Jada Pinkett Smith, tepkinin aşırı olduğunu kabul etti.

94. Oscar Ödül Töreni’nde attığı tokatla günlerce gündemden düşmeyen Will Smith’in eşi Jada, ‘Oscar tokadı’nı değerlendirdi. Eşinin aşırı tepki gösterdiğini itiraf eden Jada, tokat nedeniyle kızgın olmadığını da ekledi.

Onlarca teorinin ortaya atıldığı ve törene damga vuran tokadın kurmaca olduğu iddialarının ardından tokadın merkezinde yer alan isimlerden biri olan Jada Pinkett, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Daily Mail’de yer alan habere göre, Jada, kocası Will Smith’e tokat nedeniyle kızgın değil.

"AŞIRI TEPKİ VERDİĞİ KONUSUNDA HEMFİKİR"

Ancak yine de Jada'nın kocasının böyle bir şey yapmamasını dilediği ifade edilen haberde, "Görünüşe göre çift, Smith'in aşırı tepki verdiği konusunda hemfikir" ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili konuşan bir kaynağın, "Jada korunması gereken bir çiçek değil" diyerek çiftin kişisel hayatlarında fazla korumacı olduğunu söylediği de öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Jada’nın, saçının dökülmesine neden olan bir hastalıkla mücadele ettiğini bilmesine rağmen konuya ilişkin şaka yapan Oscar sunucusu komedyen Chris Rock, kendine hakim olamayan Will Smith tarafından sert bir tokat yemişti.

Sahneye atılan Smith’in tokadıyla hem ödül töreni hem de tüm dünya şoka girerken bazıları, olayın kurmaca olduğunu ve Will Smith'in her şeyi önceden planladığını, bazıları ise kurgu olamayacak kadar gerçek göründüğünü söylemişti. Olayın ardından Smith, yaptığından pişman olduğunu söyleyerek Akademi'den istifa etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...