Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 17:04 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 17:15

Kanal fişini çekti! Sevmek Zamanı dizisinin fişi çekildi final yapıyor

Kış sezonunda devam eden dizilerin yerini yaz dizileri aldı. Reytinglerde başarılı olamayanlar ise bir bir final açıklamaya başladı. Sevmek Zamanı dizisinin de fişi çekildi.

Kanal fişini çekti! Sevmek Zamanı dizisinin fişi çekildi final yapıyor
final,dizi

Yaz sezonunun başlamasıyla beraber kemik kitlesi olan diziler, sezon arasına girdi, eylül ayına kadar yayımlanmayacak. Binlerce takipçisi olan dizilerin yerine ise yeni yaz dizileri geldi fakat reyting savaşlarında ekranlarda kalmak yeni diziler için kolay olmadı. Bazı diziler henüz ilk bölümlerinden ekran yolculuklarını sonlandırıyor. Bu dizilere Sevmek Zamanı da eklendi.

Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı ATV'nin yeni dizisi Sevmek Zamanı 20 Haziran'da izleyiciyle buluştu. Kağan ve Firuze'nin imkansız aşkını anlatan diziden kötü haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. 3. bölümü yayınlanan Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Kanal fişini çekti! Sevmek Zamanı dizisinin fişi çekildi final yapıyor

SEVMEK ZAMANI DİZİSİNİN KONUSU

Firuze, hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan'la tanışana kadar. Firuze, onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan'ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.

Başrollerinde Deniz Işın ile İlhan Şen'in yer aldığı Sevmek Zamanı dizisinin kadrosunda Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Nimet İyigün ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı isimler de bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
latif29 Kasım 2018 20:09

fb kazanır bu yüzden fb tutuyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...