Tgrt Haber
07 Nisan 2022 12:13 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 13:38

CHP’li Özgür Özel’den ‘bedava traktör’ vaadi itirafı: Dikkat çeksin diye yaptık

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 2019'daki seçimler öncesinde ‘İnanmayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör’ vaadi ile ilgili itirafta bulundu. CHP'li Özel söz konusu vaadin sorulması üzerine gülerek "Dikkat çekmek için böyle bir şey yaptık" ifadelerini kullandı.

CHP’li Özgür Özel’den ‘bedava traktör’ vaadi itirafı: Dikkat çeksin diye yaptık

CHP’nin 2019 Mart seçimlerinde duyurduğu ‘CHP'li belediyelerde çiftçiye bedava traktör' vaadi o dönem çok konuşuldu. Sosyal medyada vaadin yerine getirilip getirilmeyeceğine ilişkin tartışmalar yaşanırken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den itiraf geldi.

GÜLEREK CEVAP VERDİ

Katıldığı bir röportajda açıklamalarda bulunan CHP'li Özel, o dönem sosyal medya hesabından "İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör..." şeklindeki paylaşımının sorulmasına gülerek cevap verdi.

“ÇOK GÜZEL BİR KLİBİMİZ VARDI”

"Nerede traktörler?" sorusuna "Dikkat çekmek için" cevabını veren Özgür Özel, "O zaman bizim kampanya ekibi beni arayıp 'Çok güzel bir klibimiz var. CHP'lilerin verdiği desteği anlatabilmek için sizin hesabınızdan paylaşırsak iyi olur' dediler. Ben de o zaman Aydın, Afyon, Denizli taraflarında sürekli geziyorum. Videoyu paylaştık, o video artık yok. Orada 'CHP'li belediyenin olduğu yerde çiftçiyseniz tohum, gübre desteği verilecek diyor.

“DİKKAT ÇEKELİM DEDİK”

CHP'li Aydın belediyesindeki çiftçi mutlu. O yüzden CHP'li belediye seçerseniz beş yılın sonunda bir traktör alacak birikiminiz olur' diye bir şey geçiyor. Biz de çarpıcı olsun diye 'İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör...' yazdık." ifadelerini kullandı.

CHP’li Özgür Özel’den ‘bedava traktör’ vaadi itirafı: Dikkat çeksin diye yaptık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...