Tgrt Haber
06 Ağustos 2022 18:30 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 19:15

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in iddialarına sert tepki: Haddini bileceksin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı’nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasından isim vermeden İYİ Parti liderinin "Uyuşturucu Türkiye'de çoğaldığı" suçlamalarına cevap vererek "Önce haddini bileceksin." dedi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in iddialarına sert tepki: Haddini bileceksin
cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasından isim vermeden İYİ Parti liderinin "Uyuşturucu Türkiye'de çoğaldığı" suçlamalarına cevap vererek "Önce haddini bileceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Ülkemize hizmet mücadelemizde Kocaeli hep yanımızda oldu. Bizde kalkındırmak için her türlü desteği verdik veriyoruz. 17 Ağustos 1999'da merkezi Kocaeli olan büyük depremle sarsıldık. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı yad ediyorum. Hükümetlerimiz dönemlerinde daha güvenli yerleşim yerleri inşa etmek için tüm imkanları seferber ettik. Kocaeli'ni yeniden ayağa kaldırdık.

İnşa ettiğimiz otoyol, köprülerle, limanlarla ve toplu konut projeleriyle ülkemizin geleceği burada şekilleniyor. Kocaeli tüm yatırımların merkezinde yer alarak, destan üstüne destan yazıyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in iddialarına sert tepki: Haddini bileceksin

Yeşilinin ve denizinin doğal güzellikleriyle iç turizmde önemli olan Kocaeli bu alanda kendini geliştiriyor. Ülkemizin dört bir yanından gelmiş olsa da aynı ortak gelecek hayali etrafında kenetlenmiş, kardeşlik iklimiyle gurur duyuyoruz. Sizler gibi yol arkadaşlarına sahip olmakla iftihar ediyorum.

"HADDİNİ BİLECEKSİN"

Erdoğan konuşmasından isim vermeden İYİ Parti liderinin "Uyuşturucu Türkiye'de çoğaldığı" suçlamalarına cevap verdi. Erdoğan, "Şimdi bir yere geleceğim, burada bunu söylemek istemezdim malum bir ana muhalefet var bir de onun yanında yavru muhalefetler var. Bunlardan yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Hiç değinmek istemezdim fakat geçenlerde bir açıklaması oldu. Hanımefendi önce şunu bileceksin bir defa bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin. Bunların hepsiyle biz gerekli mücadeleyi verdik, veriyoruz. Sen önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru bu uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Dolayısıyla önce haddini bileceksin, önce bir defa AK Parti iktidarının bu noktada uyuşturucuyla mücadelesini inkar etmeyeceksin. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, vereceğiz. Ama hanımefendi sen önce kendi çatının altındakileri düşün onlarla beraber nasıl yol yürüdüğünü düşün. Bizim bu noktada mücadelemiz nettir, kesindir." dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in iddialarına sert tepki: Haddini bileceksin

6'Lİ MASAYA TEPKİ

Sırtlarını sıvazlayan büyükelçiler, farklı kimliklerle etrafında doluşturdukları 5.kol elemanları, kimliksiz siyaset tüccarları... Türkiye'nin ve bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Her kafadan bir sesin çıktığı bu curcuna masasını bir değil birkaç aday çıkarabilecek kapasitede görüyorum. 2023'ten de zaferle çıkacağız.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...