Tgrt Haber
21 Ocak 2023 16:34 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 16:43

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Kararı 6'lı masa verecek

İBB Başkanı İmamoğlu, açılış için geldiği Kastamonu'da gazetecilerin 'altılı masa'nın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı ile ilgili soruya, "Zamanı geldiğinde zaten açıklanacaktır. En doğru karar en doğru zamanda verilecektir" diyerek cevap verdi. İmamoğlu ziyaretlerine katılan CHP'li Seyit Torun ise adaylık açıklaması için şubat ayını işaret etti.

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Kararı 6'lı masa verecek
Ekrem İmamoğlu,Cumhurbaşkanı adayı,Seyit Torun,altılı masa

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Kastamonu’ya geldi. Sabah kahvaltısında bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen İmamoğlu, adaylık ile ilgili soruya dikakt çeken bir cevap verdi.

'TÜM PLANLAR 6'LI MASANIN'

Bir basın mensubunun altılı masanın adayının ne zaman açıklanacağı yönündeki soruyu cevaplayan İmamoğlu, "Altılı masanın adayı zamanı geldiğinde zaten açıklanacaktır. Bana ait değil. Benim A planım, B planım, C planım diye bir şeyim yok. Tüm planlar altılı masada toplanmış, orada tartışılıyor. Biz de o sürecin bir parçasıyız. Dolayısıyla hem en doğru karar hem en doğru zamanda verilecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

'ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK'

Öte yandan İmamoğlu’nun ziyaretlerine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, "6’lı masa kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. 26’sında tekrar bir araya gelecekler ve 30’unda da hükümet programını açıklayacaklar. Ondan sonra da Şubat ayı içerisinde de mutlaka cumhurbaşkanı adayımızı 6’lı masa açıklayacak. Ve yolumuza güvenli bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Buradaki toplantının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Taşköprü ilçesini ziyaret etti. Taşköprü’de Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu kalabalık tarafından karşılanan İmamoğlu, burada vatandaşlara fotoğraf çektirdikten sonra esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden İmamoğlu, ardından Kastamonu’dan ayrıldı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...