Tgrt Haber
01 Ocak 2022 23:51

Galatasaraylılar bu haberle yıkıldı! Benfica'dan Fatih Terim'e kanca

Portekiz’de bir kanalda spor yorumculuğu yapan Pedro Bouças, Portekiz ekibi Benfica’nın Başkanı Rui Costa’nın Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim için harekete geçtiğini iddia etti.

Galatasaraylılar bu haberle yıkıldı! Benfica'dan Fatih Terim'e kanca
Fatih Terim,Galatasaray,Portekiz,Benfica

Portekiz ekibi Benfia geçen hafta teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayırdı. Hoca arayışına başlayan Portekiz ekibinin başkanı Pedro Bouçaş, takımın başına Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim’i getirmeyi düşündüğü iddia edildi.

"FATİH TERİM, RUİS COSTA'NIN FUTBOL ANLAYIŞINA UYGUN"

Portekiz’de Canal 11 TV kanalında yayınlanan 'Lateral Esquerdo-Sol Kanat' isimli programda yorumculuk yapan Pedro Bouças, Benfica’nın teknik direktör olarak Fatih Terim’i radarına aldığını açıkladı.
Geçici olarak Benfica’da takımın başına getirilen Portekizli Nelson Verissimo'yu değerlendirirken, "Başkan Rui Costa’nın aklında Jorge Jesus tarzında tecrübeli bir kurt var. Kendisine de hocalık yapan Fatih Terim gibi bir teknik adam Rui Costa’nın futbol anlayışına daha uygun" ifadelerini kullandı.

GEDSON FERNANDES TRANSFERİ

Bouças’ın bu sözleri Portekiz’de gündeme bomba gibi düşerken, Benfica ile Galatasaray'ın, Portekizli orta saha Gedson Fernandes transferi için de görüştüğü biliniyor. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim, 2000-2001 sezonunda İtalyan ekibi Fiorentina'yı çalıştırırken, Rui Costa da o dönem tecrübeli hocanın öğrencisiydi. 1 Temmuz 2001'de Terim, Milan'a imza atarken, 2 gün sonra da Costa, Milan'a transfer olmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...