Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 14:08

Galatasaray'dan stoper hamlesi! Luyindama'nın yerine David Zima... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Transferde genç isimlere yönelen sarı-kırmızılılar beklenilen performansı uzun süredir veremeyen ve gözden düşen Luyindama'yı elden çıkarmayı planlıyor. Galatasaray, Kongolu yıldızın yerine scout ekibinin önerdiği Slavia Prag'ın 20 yaşındaki stoperi David Zima'yı kadrosuna monte etmeyi planlıyor.

Galatasaray'dan stoper hamlesi! Luyindama'nın yerine David Zima... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Luyindama,Slavia Prag,David Zima

4 yıla yakın süre FFP kıskacında olan Galatasaray, bu transfer sezonunda büyük bir değişikliğe gidiyor. Yapılan transferlerin çoğu 30 yaş altı. Cimbom, bonservisli, ucuz ve maaşı uygun seviyede olan genç potansiyelli isimleri gündemine almaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar, stoper hattını da genç bir oyuncuyla takviye etmeyi planlıyor. Cimbom, performansıyla gözden düşen Luyindama'yı satarak kadroda genç bir isme yer açmayı planlıyor. Aslan böylece gençlik operasyonuna devam etmeyi düşünüyor.

7.5 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre; Aslan'ın Luyindama'yı takımdan gönderdikten sonraki hedefi ise Slavia Prag forması giyen 20 yaşındaki stoper David Zima... Luyindama gittikten sonra Çek futbolcu ile temas kurulacak. Geçen yıl Olomouc'tan 1.3 milyon Euro bonservis ücretiyle Slavia Prag'a transfer olan Zima'nın güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Genç yıldızın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Zima genç yaşına rağmen Çekya Milli Takımı'nda 2 kez forma giydi. Genç yıldızın peşinde İtalyan ve Alman kulüplerinin de olduğu öğrenildi. David Zima, ön liberoda da oynayabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...