Tgrt Haber
25 Kasım 2021 23:29

Marsilya'nın golcüsü Arkadiusz Milik'ten Galatasaray itirafı

Olimpik Marsilya'dan golcü futbolcusu Arkadiusz Milik, 4-2 kaybettikleri Galatasaray maçında galibiyeti hak eden tarafın sarı kırmızılı ekip olduğunu itiraf etti.

Marsilya'nın golcüsü Arkadiusz Milik'ten Galatasaray itirafı
GALATASARAY,,MARSİLYA,,MİLİK,

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 5. maçında deplasmanda Galatasaray'a konuk olan Marsilya, sahadan 4-2 mağlup olarak turnuvaya havlu attı. 

"GALATASARAY GALİBİYETİ HAK ETTİ"

Mücadele Fransız ekibinin 2 golünü kaydeden Polonyalı forvet Arkadiusz Milik, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk 20 dakikalık bölümün çok zor geçtiğinin altını çizen Milik, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Amacımız kazanmaktı. Futbol böyle bir şey. Çok kararlıydılar. Hak ettiler" şeklinde konuştu.

Maça puan kazanmak için çıktıklarını söyleyen ve amaçlarını gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını söyleyen Milik, "Önümüzdeki maç pazar günü. Onu oynamaktan başka bir seçenek kalmıyor" dedi.

"CENGİZ'İ ÖZLEDİK"

Kritik mücadelede forma giyemeyen milli futbolcu Cengiz Ünder’in iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Milik, "Onu özledik. Geldiğinden beri çok bize şey kattı" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...