Tgrt Haber
13 Ocak 2022 08:38

Apple tüm cihazlara yeni güncellemeyi gönderdi: iOS 15.2.1 yayınlandı

Apple, iPhone ve iPad kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı. iOS 15.2.1 ve iPadOS 15.2.1 güncellemeleri cihazlara gönderildi. Herhangi bir yenilik getirmeyen bu güncellemeler, önceki sürümlerden kaynaklı hataları düzeltiyor.

Apple tüm cihazlara yeni güncellemeyi gönderdi: iOS 15.2.1 yayınlandı
teknoloji,apple,iphone,ios,ios güncelleme,ios sürüm

Apple, geçtiğimiz ay yeni özellikler ile sunulan iOS 15.2 ve iPadOS 15.2 sürümlerini başlattı. Dijital Miras, Mesajlar için İletişim Güvenliği ve Uygulama Gizlilik Raporu gibi özellikler oldukça dikkat çekti. 

Teknoloji devi henüz bir ay bile geçmeden hata düzeltmeleri için iOS 15.2.1 ve iPadOS 15.2.1’i yayınladı. Bu yeni güncelleme ile iPhone’lardaki Mesajlar’da iCloud ile gönderilen fotoğrafların yüklenmemesi ve üçüncü taraf CarPlay uygulamalarının yanıt vermemesi sorunları düzeltiliyor. 

iOS 15.2.1 ve iPadOS 15.2.1 güncellemesi ücretsiz olarak indirilebiliyor. Yeni sürüme erişmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye gitmeniz gerekiyor. 

APPLE IOS 15.2 İLE NE YAPTI?

ABD'li teknoloji devi, iOS 15.2 sürümünde dikkat çeken yenilikler getirmişti. Uygulama Gizlilik Raporu, uygulamaların kamera ve mikrofon izinleriyle sınırlı bilgilere erişme sıklığını gösteriyor. İletişim Güvenliği ise çocuklar için ebeveyn kontrolüne yönelik. Bu özelliği aktif hale getiren ebeveynler, çocuklarının cihazlarına çıplaklık içeren bir mesaj geldiğinde uyarı alacak. 

Apple tüm cihazlara yeni güncellemeyi gönderdi: iOS 15.2.1 yayınlandı

iOS 15.2 güncellemesinde en dikkat çeken özellik Dijital Miras'tı. Bu özellik, kullanıcılardan ölüm durumunda iCloud hesabına ve kişisel bilgilerine kimin erişeceğini seçmesini istiyor.

Bu arada, önceki iOS sürümünde hata düzeltmeleri de yapıldı. Örneğin, iPhone kilitliyken Siri'nin cevap vermemesi sorunu düzeltildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...