Tgrt Haber
18 Nisan 2022 15:45 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 16:29

Haluk Levent, 'evsizim' diyen Elon Musk'a yardım eli uzattı

Kısa süre önce verdiği bir röpörtajda evsizim ve arkadaşlarımın evinde kalıyorum diyen Elon Musk, sosyal medyada epey gündem oldu, Musk'ın bu çağrısına karşı Haluk Levent ise tebessüm ettiren bir paylaşım yaptı.

Haluk Levent, 'evsizim' diyen Elon Musk'a yardım eli uzattı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk gündemden bir an olsun düşmüyor. Her attığı tweet ile gündem olan Musk, bu kez de Haluk Levent'in radarına takıldı. Kısa süre önce yabancı basına verdiği röportajda , "Evim yok, arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" açıklaması yapan ElonMusk, Haluk Levent tarafından Ti'ye alındı.

Türkiye'de yüzlerce kişiye yaptığı yardımlarla insanların sevgisini kazanan Haluk Levent, Elon Musk'ın bu durumuna karşılık Twitter'dan yardımda bulunmak istediğini espirili bir paylaşımla belirtti. 

HAYDİ AHBAP

200 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı Elon Musk, son açıklamalarıyla epey tartışmalara neden oldu. Yaşanan gelişmeyle Haluk Levent, Elon Musk ile ilgili çıkan bir haberi Ti'ye aldı ve yardım çağrısında bulundu. Haluk Levent paylaşımında, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, 'evsizim' diyen Elon Musk'a yardım eli uzattı

Haluk Levent'in Elon Musk için ev yardım çağrısı da yüzlerde tebessüme neden oldu. Türkiye'nin sevgisini kazanan Levent'in paylaşımı, kısa sürede gündem oldu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...