Tgrt Haber
22 Aralık 2021 10:24

İlklerin telefonu Realme GT 2 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, yeni akıllı telefon modeli Realme GT 2 Pro'nun piyasaya çıkış tarihi için resmi açıklama yaptı. Teknik ayrıntıları belli olan akıllı telefon, 4 Ocak'ta tanıtılacak.

İlklerin telefonu Realme GT 2 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu
teknoloji,akıllı telefon,realme,realme telefon,realme gt 2 pro,realme gt 2 serisi

Teknoloji devi Realme'nin kurucusu ve CEO’su Sky Li, Twitter üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Sky Li, uzun süredir merakla beklenen ve söylentilere konu olan Realme GT 2 Pro'nun tanıtım tarihini duyurdu. Li, yeni akıllı telefon modelinin Çin'de 4 Ocak günü düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağını belirtti. Böylece akıllı telefonun tüm teknik ayrıntıları ve fiyatı da nihayet belli olacak.

4 Ocak'ta küresel versiyonu tanıtılacak akıllı telefon modelinin ülkemizde de piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak Realme GT 2 Pro'nun teknik özellikleri tanıtımdan önce kısmen belli oldu. 

ULTRA GENİŞ AÇILI KAMERADA BİR İLK

Çinli şirket, kısa süre önce GT2 Pro’nun ilk biyo-tabanlı akıllı telefon tasarımına sahip olacağını açıkladı. Ayrıca cihaz, 150 derecelik ultra geniş kamera özelliğiyle de bu alanda bir ilki taşıyacak. 

İlklerin telefonu Realme GT 2 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu

Realme GT 2 Pro, Qualcomm'un yeni Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi tarafından desteklenecek. Ayrıca depolama tarafında da büyük bir yükseltme görünüyor. Çünkü söylenti ve sızıntılara göre, cihazın depolama alanı 1TB olacak. 

Realme'nin amiral gemisi akıllı telefon modeli, 6.7 inçlik QHD + 120 Hz (tazeleme hızı) Samsung AMOLED ekran ile gelecek. 65W hızlı şarja sahip olması beklenen cihazın kamera tarafında önemli yükseltmeler yer alıyor. 32 megapiksellik ön kameranın yanı sıra üçlü arka kamera modülünün birincisi 50 megapiksel olacak. Ayrıca bu kameralardan biri 1/1,5 50 megapiksel sensöre sahip olacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...