Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 09:37 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 09:41

Netflix, oyun projesinden istediğini alamadı: Bazı kişilerin haberi bile yok

Dizi-film platformu Netflix, bir süre önce başlattığı oyunlardan istediği ilgiyi göremedi. Popüler platforma gelen oyunların, bazı kişiler tarafından hiç duyulmadığı bile söyleniyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Netflix, oyun projesinden istediğini alamadı: Bazı kişilerin haberi bile yok
netflix,dizi

Netflix, abone kayıplarıyla başa çıkmak için platformu sürekli geliştirmeyi amaçlıyor. Yeni şovların yanı sıra şirket, geçtiğimiz aylarda kullanıcıların vakit geçirebileceği oyunları uygulamaya getirmeye başladı. Yapılan analizlere göre Netflix’in içerisine eklenen oyunlar, 221 milyon aboneden sadece 23,3 milyon kişi tarafından indirildi. Bu oranlar, abone sayısına bakıldığında oldukça kötü ve firma için de çok olumlu geri dönüş sağlamadı.

Açık olarak platformun kullanıcılar için sunduğu oyunlar çok dikkat çekmiyor, sadece içerik (Dizi, Film, Belgesel) tüketmek için kullanıyor. Daha önce yapılan açıklamalar üzerinden öğrendiğimiz kadarıyla oyun konusunda büyümek isteyen şirket, 2022 sonuna kadar kişilere 50 farklı oyun sunmak için çalışmalar yapıyor.

NETFLIX, OYUN KONUSUNDA İSTEDİĞİNİ ALAMADI

Şu an abonelerine 20’den fazla oyun sunan firma, bu 50 oyun hedefine nasıl ulaşacak dersiniz? Netflix’in buradaki çözümü yapılan ciddi yatırımlar oluyor, platform son dönemde sürekli olarak yeni oyun firmaları satın alıyor. Fakat açık olarak bu yatırımların maddi olarak ekstra bir getirisi bulunmuyor.

Netflix, oyun projesinden istediğini alamadı: Bazı kişilerin haberi bile yok

Çünkü kişiler uygulamada oyunlar var diye Netflix aboneliği satın almıyor ya da aboneliğini sürdürme kararı almıyor. Bu açıdan gelecekte oyun tarafı ciddi şekilde geriye atılabilir yorumları yapılıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...