Tgrt Haber
17 Ocak 2022 15:22

OPPO Reno 6 Lite tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

OPPO, Reno ailesine kısa süre önce bir yeni model daha ekledi. Çinli üretici bugün Reno6 ailesinin en uygun fiyatlı modelini duyurdu. OPPO Reno6 Lite tanıtıldı.

OPPO Reno 6 Lite tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri
OPPO Reno6 Lite,OPPO Reno 6

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OPPO, Reno serisinin yeni bütçe dostu modelini duyurdu. Bir süredir çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelem Reno6 Lite, bugün resmi olarak duyuruldu. 

OPPO’nun yeni bütçe dostu telefonu Reno6 Lite, ön tarafında 20:9 en boy oranına sahip 6.43 inç AMOLED ekran ile geliyor. Sol üst köşesinde delikli tasarımı benimseyen bu ekran, aynı zamanda selfie kamerasına da ev sahipliği yapıyor.

OPPO RENO6 LITE ÖZELLİKLERİ

Diğer teknik özelliklere gelecek olursak OPPO Reno6 Lite, işlemci tarafında gücünü Qualcomm’un Snapdragon 662 yonga setinden alıyor. Ayrıca buna 6 GB RAM ve 128 GB’a kadar dahili depolama da eşlik ediyor. Ayrıca depolamayı daha fazla artırmak için microSD kart girişinin bulunduğunu da belirtmekte fayda var.

OPPO Reno 6 Lite tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Kamera tarafında OPPO Reno6 Lite, arka tarafında; 48 Megapiksel ana, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel de makro lens ile geliyor. Telefonun ön tarafında ise 16 Megapiksel selfie kamerasına yer veriliyor.

Orta seviye özelliklere sahip olan Reno6 Lite, pil tarafında 33W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil ile geliyor. Bunun yanı sıra cihaz; 4G Volte, Bluetooth 5.0, GPS ve çift SIM desteğine sahip. Ayrıca yazılım tarafında da Reno6 Lite, kutudan direkt olarak Android 11 tabanlı ColorOS 11 arayüzüyle çıkıyor.

OPPO RENO6LITE FİYATI

OPPO’nun yeni Reno6 Lite modeli, yurtdışında 430 dolarlık bir fiyata sahip. Ancak cihazın ülkemize ne kadarlık bir fiyatla geleceği henüz bilinmiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...