Tgrt Haber
05 Haziran 2022 09:47 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 10:07

Uygun Fiyatıyla Dikkat Çekecek Poco C40 geliyor: Lansman tarihi belli oldu

Poco, uygun fiyatlı telefon serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Bir süredir gündeme gelen Poco C40'ın lansman tarihi belli oldu.

Uygun Fiyatıyla Dikkat Çekecek Poco C40 geliyor: Lansman tarihi belli oldu
akıllı telefon,Xiaomi,teknoloji

Xiaomi'den bağımsız olarak faaliyetlerini yürüten Poco, piyasada hem iddialı hem de uygun fiyatlı telefonlarıyla rekabet ediyor.

Şirketin 2022 yılında tanıttığı birkaç cihaz bulunuyor. Poco F4 GT, Poco X4 Pro5G ve Poco M4 5G.  Ancak bunların hiçbiri giriş seviyesinde olmadığı için fiyatları çok da uygun değil. Neyse ki yıl bitmeden Poco, merakla beklenen uygun fiyatlı bir telefonu tanıtmaya hazırlanıyor.

POCO C40, 16 HAZİRAN'DA GELİYOR

Bu yıl piyasasa çıkan Poco telefonlar, tam olarak fiyat-performans telefonlarıydı ve özellikleri oldukça tatmin ediciydi.

Şimdi ise uygun fiyatlı model için geri sayım başladı. Giriş seviyesi kategoride yer alacak PocoC40, 16 Haziran'da resmi olarak tanıtılacak.

https://twitter.com/POCOGlobal/status/1532950272657567745

Cihazın lansman tarihi, POCO Global Twitter hesabından paylaşıldı. Çevrim içi olarak düzenlenecek lansmanda, Poco C40 global pazarlar için piyasaya sürülecek.

Poco tarafından paylaşılan duyuruda, cihazın özel bir tasarıma ve Poco imzalı sarı renk seçeneğine sahip olacağı belirtiliyor. 

Öte yandan telefonun yandan gösterilen görüntüsü, tasarımın Redmi 10A'dan ilham aldığını ortaya koyuyor.

Diğer teknik özelliklere gelecek olursak Poco C40, şu ana kadar Poco ailesinde bulunan en yüksek kapasiteli pil kapasitisyle gelecek. Cihazda, 6.000 mAh'lik pile yer verilecek.

Diğe yandan ekran tarafında da C40, Poco serisindeki devasa ekranlı modellerden biri olacak. Uygun fiyatlı olması beklenen cihaz, 6.71 inç, damla çentikli bir ekran ile donatılacak.

 

Kaynak: POCO
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...