Tgrt Haber
29 Haziran 2022 09:30 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:37

Xiaomi'nin Popüler Modeli İçin Merakla Beklenen Güncelleme Yayınlandı: Redmi Note 11, Android 12 Güncellemesini Aldı

MIUI 13.5 ve Android 13 güncellemesine hazırlanan Xiaomi, öncesinde popüler modeli Redmi Note 11 için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini yayınladı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: mysmartprice
Xiaomi'nin Popüler Modeli İçin Merakla Beklenen Güncelleme Yayınlandı: Redmi Note 11, Android 12 Güncellemesini Aldı
Xiaomi,akıllı telefon,teknoloji

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Android 13'ün de duyurulmasıyla beraber yeni sürüm hazırlıklarına başladı. Firma, halihazırda Android 13'e hazırlanırken, bunun öncesinde ise Android 12'e kavuşmayan modellere en son güncellemeyi yayınlıyor.

Şirketin popüler modellerinden Redmi Note 11, Çin'de Android 12 güncellemesini çoktan aldı. Ancak güncelleme, global pazarlarda uzun süredir bekleniyordu. Neyse ki beklenen gün geldi. Orta-üst segment Redmi Note 11, yakın zamanda Android12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini almaya başladı.

REDMI NOTE 11, ANDROID 12 GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Milyonlarca kullanıcıya sahip Redmi Note 11, dünya çapında Android 12 güncellemesini almaya başladı. Standart sürümün yanı sıra Note 11 NFC modeli de yine aynı güncellemeye kavuşuyor. MIUI 13 ile gelen Android 12 güncellemesi, MIUI V13.0.2.0 SGCMIXM yapı numarasına sahip ve 2.7 GB boyutla geliyor.

Xiaomi'nin Popüler Modeli İçin Merakla Beklenen Güncelleme Yayınlandı: Redmi Note 11, Android 12 Güncellemesini Aldı

Android 12'nin yeni özelliklerine kavuşan cihaz, ayrıca güvenlik tarafında da sürüm yükseltmesi aldı. Google'ın Haziran 2022 güncellemesi, Android 12 ile Redmi Note 11 modeline sunuldu. Güncellemenin tam değişiklik günlüğü ise şöyle:

SİSTEM

  • Android Güvenlik Yamasuı Haziran 2022'ye güncellendi

ÖZELLİK VE İYİLEŞTİRME

  • Optimizasyon: Zihin haritası düğümleri artık daha sezgisel ve kullanışlı
  • Optimizasyon: Telefon, Saat ve Hava Durumu için gelişmiş erişilebilirlik desteği

Söz konusu güncelleme şu an itibariyle dünya çapında tüm kullanıcılara sunuluyor. Yeni sürüm OTA ile sunulduğu için diğer ülkeler ile arada saat farkları olabilir. Ancak cihaz ayarlarından sık sık güncellemelerinizi kontrol ederek, yeni sürümün gelip gelmediğini denetleyebilirsiniz. 

Kaynak: mysmartprice
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramiz 3 Eylül 2022 16:45

Redmi not 11 bende güncelleme falan yok

Sonraki Haber Yükleniyor...