Tgrt Haber
04 Nisan 2022 11:24 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 11:30

Togg’dan dikkat çeken iş ilanı: İki birime elaman alacak

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, çeşitli departmanlarda çalışacak işçiler için ilan vermeye devam ediyor. Marka, bu kez de blok zinciri geliştiricisi ve mobil uygulama ile ilgili bir ilan yayınladı.

Togg’dan dikkat çeken iş ilanı: İki birime elaman alacak

Türkiye'nin yerli otomobil kapsamında yürüttüğü TOGG projesinde heyecan giderek artıyor. 2023 yılında piyasaya çıkması beklenen yerli otomobil için şarj istasyonları hazırlıkları başlarken, öte yandan TOGG tarafından da yeni iş ilanları açılıyor.

Bugüne kadar çeşitli alanlarda iş ilanları yayınlayan TOGG, kısa süre önce bu ilanlara iki departman daha ekledi. İşte TOGG tarafından paylaşılan yeni ilanın detayları...

TOGG'DAN 2 YENİ İŞ İLANI

Türkiye'nin yerli otomobili her anlamda teknolojiye el verişli olacak. Zira TOGG tarafından yayınlayan yeni ilanda bunu açıkça ortaya koyuyor.

Linked'in üzerinden iki yeni ilan yayınlayan TOGG, blok zinciri geliştricisi ve mobil uygulama ile ilgili alanlar için personel aramaya başladı.

Togg’dan dikkat çeken iş ilanı: İki birime elaman alacak

Şirketin blok zinciri ile uyum sağlayacak olması teknolojik açıdan TOGG'un ileri görüşlü bir firma olduğunu gösteriyor. Öte yandan mobil uygulama için yapılan hazırlıkta, yine yerli otomobilin sürprizlere açık olacağını gösteren bir başka detay. 

Togg’dan dikkat çeken iş ilanı: İki birime elaman alacak

Blok zinciri geliştiricisi alanıyla ilgili başvuru detaylarına buradan, mobil uygulamaya odaklanan diğer iş başvurusuyla ilgili de  buraya tıklayarak detayları görebilirsiniz.

Son olarak şirketin CEO'su Mehmet Gürcan Karakışın'da mobiliteyi ileri seviyeye taşıyacaklarına dair açıklamaları vardı. TOGG CEO'su bu konuyu şöyle özetledi:

  '' USECASE Mobility yaklaşımı ile mobiliteyi bir adım öteye taşıyarak otomobilden fazlasını üretmek üzere yola çıktık. Akıllı cihazımızı tasarlarken, ihtiyaç duyacağı iş modelleriyle beraber, ekosistemi kurmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...