Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 10:53

Twitter kimsenin kullanmadığı özellikten vazgeçti

Sosyal medya platformu Twitter, kimsenin kullanmadığı özellikten sonunda vazgeçme kararı aldı, kaldırılıyor.

Twitter kimsenin kullanmadığı özellikten vazgeçti
twitter,sosyal medya

Son zamanlarda sosyal medyada birçok platform birbirleriyle rekabet etmek adına kullancılarına benzer özellikler sunmaya başladı. Bunların son örneklerinden biri ise Twitter'daydı. Twitter, Snapchat ve Instagram'ın hikaye özelliğiyle baş etmek için 'Fleets' özelliğini kullancılarına duyurdu. Fakat Twitter, bu konuda başarılı olamadı ve bu özelliği 3 Ağustos itibariyle kaldıracağını duyurdu.

Twitter kimsenin kullanmadığı özellikten vazgeçtiTwitter, 'Fleets' özelliğini Mart 2020'de test etmeye başladı aynı yılın kasım ayında ise küresel olarak piyasaya sürdü.

Dailymail'in haberine göre, Twitter'ın ürün, marka ve video reklamlarıyla ilgilenen Ilya Brown, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Fleets'i, insanların geçici düşüncelerini paylaşmaları için daha düşük basınçlı, geçici bir yol olarak inşa ettik. Fleets'lerin daha fazla insanın Twitter'daki sohbete katılma konusunda kendilerini rahat hissetmelerine yardımcı olacağını umduk. Ancak Fleets'i herkese tanıttığımızdan beri, Fleets ile sohbete katılan yeni insan sayısında umduğumuz gibi bir artış görmedik. Twitter'ı geliştiriyoruz ve halka açık sohbete hizmet etmek için daha büyük, daha cesur şeyler deniyoruz.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...