Tgrt Haber
26 Mart 2024 09:23 - Güncelleme : 26 Mart 2024 09:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Aksaray ve Yozgat mitinginde olacak

31 Mart yerel seçimine 4 gün kala seçim çalışmaları devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün nerede miting yapacağı da merak konusu oldu. Dün Tokat ve Çorum'da halk ile buluşmasının ardından bugün de Aksaray ve Yozgat'da olacak. İşte bugünün programına dair bilgiler...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber

Türkiye seçime giderken partilerin ve adayların çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Vatandaşın gündeminde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün nerede olacağı yer aldı. Her gün ülkemizin farklı şehirlerinde halk ile buluşan Erdoğan'ın bugünkü takvimi haberimizdedir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

26 Mart Salı günü ilk olarak 13.30'da Aksaray 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda konuşma yaptıktan sonra 16.30'da Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda mitinge katılacak.

SEÇİME KAÇ GÜN KALDI?

31 Mart gününe bugün itibarıyla 4 gün kaldı. Vatandaşlar pazar günü sandıkta oy vermeye gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Aksaray ve Yozgat mitinginde olacak - 1. Resim

YASAKLAR NE ZAMAN BİTECEK?

Bazı seçim yasakları 21 Mart'ta başlamıştı. Propaganda 30 Mart'ta saat 18.00'de sona erecek. Tüm yasakları ise 31 Mart günü 23.59 itibarıyla bitecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...