Tgrt Haber
06 Haziran 2015 11:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Galatasaray’dan ezeli rakibine yılın çalımı

4. yıldızı takarak ezeli rakibine lig yarışında büyük darbe vuran Galatasaray, transferde de müthiş bir çalım hazırlığında...

Galatasaray’dan ezeli rakibine yılın çalımı
galatasaray, fenerbahçe, transfer, Van Persie

Yabancı santrafor arayışlarını sürdüren Galatasaray, ibreyi sürpriz bir isme çevirdi. Ibrahimovic, Gignac, Podolski isimlerini gündeminde bulunduran sarı-kırmızılılar, Manchester United’a “Ya oynarım ya giderim” diye rest çeken Robin van Persie’nin peşine düştü.
Bu transferi Galatasaray için özel kılan bir başka durum da Van Persie ile ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de ilgileniyor olması… Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın rüyası olan yıldız golcüyü yakın markaja aldı. Robin van Persie ile ilk teması milli takımdan arkadaşı Wesley Sneijder sağladı. 
YILLIK 2 MİLYON EURO VERECEKLER
Sneijder’in Galatasaray camiası ve özellikle taraftarlar hakkındaki övgü dolu sözlerinden çok etkilenen Van Persie’nin,sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. 
Geçen sezon Premier Lig ekibi ile çıktığı 27 maçta 10 kez ağları havalandıran Van Persie’ye Fenerbahçe yıllık 1.5 milyon Euro’dan 4 sezonluk sözleşme öneriyor. Bu rakamın çok üzerine çıkan Galatasaray ise yıllık 2 milyon Euro teklif ediyor.
İtalyan kulüplerinin de yakından izlediği 31 yaşındaki forveti Lazio ve Juventus da istiyor.


(Kaynak: AMK Spor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...