Tgrt Haber
21 Ocak 2024 11:05 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 11:33

Takdir belgesi getiren öğrencilere meyve bedava

Bolu'da bir pazarcı esnafı, takdir belgesi getiren öğrencilere ücretsiz meyve dağıttı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Takdir belgesi getiren öğrencilere meyve bedava
bolu,meyve

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde her hafta kurulan halk pazarında 15 yıllık pazarcı esnafı Mehmet Karadayı, okulların kapanmasıyla tatile giren öğrencileri unutmadı. Esnaf Karadayı, takdir belgesi getiren öğrencilere meyve dağıtmak için ilgi çekici bir kampanya başlattı.

Karadayı, tezgahına "Takdir getirene vitamin bedava" yazısı astı. Karnesinde takdir belgesiyle gelen öğrencilere ücretsiz muz, mandalina ve portakal verdi. Karadayı, kampanyayla öğrencilere destek olmak ve onları takdir etmek istediğini söyledi. Kampanyadan haberdar olan öğrenciler, Karadayı'nın tezgahına akın etti. Öğrenciler, karnelerini göstererek ücretsiz meyvelerini aldı.

Kampanya, pazar yerindeki diğer esnaflar tarafından da takdir edildi.

Takdir belgesi getiren öğrencilere meyve bedava

"AMAÇ TAKDİR ETMEK"

Karadayı, kampanyanın amacını şu şekilde açıkladı:

"Okulların kapanmasıyla tatile giren öğrencileri unutmamak istedim. Onlara destek olmak ve takdir etmek için bu kampanyayı başlattım. Takdir belgesi almak, öğrencilerin iyi bir eğitim aldığını gösteriyor. Bu nedenle, bu öğrencilere meyve dağıtmak, onların başarılarını kutlamak anlamına geliyor. Kampanyadan dolayı çok mutluyum. Öğrenciler de kampanyadan memnun kaldılar. Şimdiye kadar 10 öğrenci geldi. Bu beni daha da mutlu etti."

ÖĞRENCİLER MUTLU OLDU

Kampanyanın hedef kitlesi olan öğrenciler de kampanyadan memnun kaldı. Öğrenciler, kampanyayı şöyle değerlendirdi:

"Bu kampanya çok güzel. Bizi takdir ediyorlar. Bu bizi çok mutlu etti. Kampanya için Mehmet Karadayı'ya teşekkür ediyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...