Tgrt Haber
13 Şubat 2024 17:26 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 09:28

Teknolojide lider konumundaki marka ilk kez satışa sundu! Türk sitesinde tam 1 saat içinde 15 bin 999 TL'lik ürünü tükendi

Ev eşyalarında lider konumda olan Dyson markası yaklaşık bir yıl önce ürettiği saç düzleştirici ürününü Türkiye'de ilk kez satışa sundu. Ürün 1 saat içinde tükendi. 15 bin 999 TL değerindeki saç düzleştiricinin kısa sürede tükenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Teknolojide lider konumundaki marka ilk kez satışa sundu! Türk sitesinde tam 1 saat içinde 15 bin 999 TL'lik ürünü tükendi
dyson,dyson saç düzleştirici

Dünyada ilk sessiz elektrikli süpürgeyi üreten Dyson markası ev eşyası bakımından oldukça popüler bir marka oldu. Dikey süpürgede ışıklı kullanım ve vakum gücü yüksek teknolojik temizlik araçlarının yanı sıra kişisel bakım ürünleri de üretti. Kademe kademe piyasaya süren Dyson, dolar üzerinden satış yaptığından ürünleri oldukça pahalı ancak buna rağmen rağbeti yüksek. Son olarak ise Dyson Airstrait adında bir saç düzleştiricisi üretti. Dünya genelinde neredeyse bir yıl önce satışa sunulan ürün Türkiye'de 12 Şubat günü satışa sunuldu. 

DYSON SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AİRSTRAİT MARKASI 1 SAATTE TÜKENDİ!

Dyson en çok kullanılan kişisel bakım ürünlerinden biri olan saç düzleştiricisine yeni soluk getirdi. Saçları parlatarak hava üfleyen sistemle kuruma gerçekleştiren airstrait marka bu yüzden oldukça popüler olması bekleniyordu. Böyle de oldu dyson airstrait marka dünya genelinde yaklaşık bir yıldır oldukça popüler. Türkiye'ye ise Dyson kendi sitesinde 12 Şubat'ta satışa sunulmasından bir saat geçmeden tükendi yazısıyla karşılaşan tüketiciler şoke oldu. 

Türkiye'de ilk kez satışa çıktı 1 saat içinde tükendi! Teknoloji devi marka 1 yıl sonra 15 bin 999 TL'den piyasaya sürdü - 1. Resim

Hem kuru hem de ıslak saçlarda oldukça aktive kullanılan Dyson saç kurutma makinesi, hakkında Dyson Kurucusu ve Baş Mühendisi James Dyson, konuştu. 45 derece açıyla kullanılan makine bu sistemi iki dönüş yaparak saç bölgesinde tek seferde geniş bir alanı hem kurutur hem düzleştirir. Saç elektriklenmesini ve kabarmasını engellemek için ise kurutma işlemin adeta temas sağlamadan yapıyor. Dyson Airstrait satışa 15 bin 999 TL'den sunuldu. Fiyat performansında ise hızla geri bildirim alan Dyson'ın sitesinde ürün halen tükendi uyarısıyla görünüyor. Dyson'ın dikey ışıklı elektrikli süpürgesi de aynı şekilde satışa sunulduğu saat tükenmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...