Tgrt Haber
29 Mart 2024 18:32 - Güncelleme : 29 Mart 2024 18:45

Akman kardeşlerin geleceği netlik kazandı! Biri kalıyor, biri gidiyor

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları da sürüyor. Cimbom'da Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Biriyle yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Habertürk
Akman kardeşlerin geleceği netlik kazandı! Biri kalıyor, biri gidiyor

Trendyol Süper Lig'de mutlak şampiyon olmak ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına başladı.

Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da kısa bir kamp ile değerlendiren sarı-kırmızılılarda Okan Buruk da gelecek sezonlara yönelik kararlarını vermeye başladı. Gelecekleri merak edilen Akman kardeşlerinin durumları da netlik kazandı.

EFE AKMAN TAKIMDA KALIYOR

Habertürk'ün haberine göre; Roma'nın ciddi şekilde ilgilendiği Efe Akman, yuvada kalmayı tercih etti. Galatasaray ile henüz profesyonel sözleşmesi bulunmayan genç futbolcu, Okan Buruk ve kurmaylarının gözüne girdi.

PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANACAK

Florya'nın son dönemde yetiştirdiği en potansiyelli oyuncular arasında kabul edilen Efe, yurt dışından ilgi bulunmasına rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdi.

Sarı-kırmızılılar, 18 yaşına geçen günlerde basan genç futbolcunun temsilcisi ile kısa sürede masaya oturacak ve profesyonel sözleşme imzalayacak.

Akman kardeşlerin geleceği belli netlik kazandı! Biri kalıyor, biri gidiyor - 1. Resim

HAMZA AKMAN AYRILIYOR

Hamza Yiğit Akman ise sezon sonunda yuvadan uçuyor.

19 yaşına gelmesine rağmen istediği süreleri bulmakta zorlanan genç futbolcu, düzenli olarak süre bulacağı bir kulübe gitmek istiyor.

Teknik heyeti etkilemeyi başaramayan Hamza Yiğit Akman'a yurt dışından da ilgi bulunurken sezon sonunda Galatasaray'a veda etmesi bekleniyor.

Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...