Tgrt Haber
19 Şubat 2024 13:34 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 17:16

Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı

Trendyol 1.Lig’de zirve mücadelesi veren Kocaelispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Tecrübeli hoca ayrılığın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı
Kocaelispor,Ertuğrul Sağlam

Kocaelispor’un Trendyol 1. Lig’e yükselmesiyle birlikte teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı.

Kocaelispor'un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibiyle karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

Kocaelispor, ligde 43 puanla 3. sırada yer alıyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM: "TÜM ÇABAYA RAĞMEN BAŞARI İÇİN ZAMAN YETMEZ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlam, "Yaklaşık 8 ay önce başlayan Kocaelispor teknik direktörlüğü görevim bugün itibarıyla sona erdi. Söz konusu süreçte destekleriyle yanımızda olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başta olmak üzere Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, yerel medya mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum. Futbolda bazen tüm çabaya ve gayrete rağmen başarı için zaman yetmez koşullar ayrılıkları beraberinde getirir. Süper Lig hedefine 3 puanlık bir mesafede bir üstteki rakibine ikili averajda üstünlük sağlamış bir sıralamayla Kocaelispor'un ligin sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...