Tgrt Haber
31 Ocak 2024 14:13 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 14:19

William Carvalho adım adım Beşiktaş'a

Portekiz basını orta saha oynayan Portekizli futbolcu William Carvalho'nun, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın olduğunu iddia etti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
William Carvalho adım adım Beşiktaş'a
Beşiktaş,,Portekiz

Süper Lig'de üste üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar Adana Demirspor ve Sivasspor maçı sonrası kulüp başkanı Hasan Arat'a transfer çağrısı yapmıştı.

FERNANDO SANTOS'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, deplasmanda 1-0 kaybedilen Sivasspor maçının ardından transfer konusunda kendisine sorulan soruyu yanıtlarken deneyimli teknik adam, "Ben, bu konuyla ilgili yönetime ve Samet Hocamıza güveniyorum. İlla tabii ki bir şeyler olacaktır. Bu konu hakkında şu an konuşmama da gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

William Carvalho adım adım Beşiktaş'a

3.5 YILLIK SÖZLEŞME

Portekiz basınından Zerozero, Beşiktaş ile William Carvalho arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Real Betis ile olan sözleşmesinin bitimine 2.5 yıl olan 31 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ve Siyah-Beyazlılar ile 3.5 yıllık bir sözleşme konusunda anlaştığı belirtiliyor.

William Carvalho adım adım Beşiktaş'a

William Carvalho, 5.5 sezon geçirdiği Real Betis'ten ayrılmaya ikna olmuş durumda. Portekizli oyuncu, daha önce milli takımda çalıştığı Fernando Santos ile Beşiktaş'ta yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Zerozero, Real Betis ile Beşiktaş arasında henüz bir anlaşma sağlanamadığını fakat ortak bir yolda görüşmelerin olumlu sonuçlanacağına inanıldığını belirtiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...