Tgrt Haber
25 May 2016 17:14

Battaniyeye sarılı cesedin sırrı çözülüyor

Kocaeli'de dün gece geç saatlerde kiralık bir aracın içerisinde ölü bulunan şahsın uyuşturucu madde kullanımından dolayı öldüğünden şüpheleniliyor.

Battaniyeye sarılı cesedin sırrı çözülüyor
battaniye, ceset

Dün gece geç saatlerde vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar sonucu olay yerine giden polis ekipleri 41 BF 553 plakalı kiralık aracın içerisinde battaniyeye sarılmış bir erkek cesedi ile karşılaşmıştı.Cesedin üzerinde bomba olması ihtimaline karşın önce araca yaklaşmayan ekipler, daha sonra uzman Bomba İmha Ekibi tarafından yapılan kontroller sonrasında cesedi incelemeye almıştı. Bu sırada olay yerine gelen araç kiralama firması yetkilisi ise, araç içerisindeki cesedin kendisinden aracı kiralayan 36 yaşındaki Fahrettin Eski'ye ait olduğunu teşhis etmişti.
ÖN OTOPSİDE DARP İZİNE RASTLANILMADI
Araç üzerinde detaylı inceleme yapmak üzere kiralık aracı Derince ilçesinde bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü kampüsüne götüren ekipler, burada yaptıkları detaylı inceleme sonrasında Fahrettin Eski'nin cansız bedenini otopsi yapılmak üzere Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na gönderdi. Araç içerisinde battaniyeye sarılmış olarak ölü bulunan Fahrettin Eski'nin yapılan ön otopsisinde vücudunda darp izine rastlanılmadı. Polis ekipleri Eski'nin ölümünde uyuşturucu madde kullanımı şüphesi üzerinde dururken, Fahrettin Eski'nin ölmeden birkaç saat önce beraber olduğu tespit edilen 18 yaşının altındaki 3 kişi de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...