Tgrt Haber
24 Kasım 2017 18:09

Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

A.Ü Prof. Rektörü İbiş, yoğun bakımdan çıkacak duruma gelen Baykal'a ailesinin de talebi üzerine yurt dışında fizik tedavi uygulaması yapılmasının uygun görüldüğünü bildirdi.

Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
deniz baykal

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, "Yoğun bakımdan çıkabilecek durumda" dedi. 

Baykal'ın tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesinde bir açıklama yapan Prof. Dr. İbiş, Baykal'a basın toplantısı yapacaklarını söylediklerini belirterek, "Hepinize selam ve sevgilerini iletti" diye konuştu. Baykal'ın yoğun bakımdan çıkabilecek durumda olduğuna söyleyen Prof. Dr. İbiş, fizik tedavi için 10 gün içinde yurt dışına gideceğini de kaydetti. Prof. Dr. İbiş, Baykal'ın konuştuğunu, yazdığını ve gündemi takip ettiğini de vurguladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...