Tgrt Haber
25 Şubat 2018 09:33

Diyarbakır'da HDP'yi üzecek görüntü!

Terör örgütünün belinin kırıldığı Diyarbakır'da vatandaş Afrin harekatına destek veriyor.

Diyarbakır'da HDP'yi üzecek görüntü!
diyarbakır,

Diyarbakır-Lice'de esnaf, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla dükkanlarına Türk Bayrakları astı.

'Köylere kadar gidiyor'

Vatandaşlardan Gürsel Tunçok, Türkiye'nin, Afrin'e haklı gerekçelerle operasyon başlattığını kaydederek, Afrin'e giden askerlere ve güvenlik korucularına destek amacıyla, iş yerlerine Türk bayraklarını astıklarını dile getirildi.

"Dualarımız oradaki askerlerimiz için. İhtiyaç duyulursa biz de gitmeye hazırız. Afrin'e de Menbiç'e de gideriz." diyen Tunçok, "İlçe, görevlendirme yapılmadan önce hizmet görmüyordu. Şimdi ise köylere kadar hizmet ulaştırılıyor'' şeklinde konuştu.

'Türkiye Afrin'e girmeseydi...'

AK Parti Lice Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Doğan da, Türkiye'nin savunma alanında geliştiği için dış güçlere karşı büyük bir mücadele verdiğini söyledi.

Doğan, "Türkiye Afrin'e girmek zorunda kaldı. Yoksa, buralarda sağlanan huzur ve güven ortamından mahrum kalacaktık'' ifadesini kullandı.

Lice Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından vatandaşların hizmetle tanıştığını dile getiren Doğan, "İnşaAlla!h, bu güzel adımların devamı olur'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...