Tgrt Haber
02 May 2015 23:01

Dünyanın en güçlü adamı, Başkent’te şov yaptı

Litvanyalı Guinness rekortmeni Zydrunas Savickas, Ankamall'de düzenlenen etkinlikler kapsamında kirli tabaklarla dolu 18 tonluk TIR'ı çekerek ilginç bir şov gerçekleştirdi.

Dünyanın en güçlü adamı, Başkent’te şov yaptı
ankara, şov,

Dünyanın en güçlü adamı yarışmalarında şampiyonluk kazanan Litvanya asıllı Zydrunas Savickas, yüzlerce kiloluk ağırlıkları kaldırıyor, bedeni ile otomobil, TIR, uçak çekiyor. 524 kilogramlık halteri kaldırarak dünya rekoru kıran, 12 aracı halatla çekmesiyle de Guinness rekorlar kitabına giren Savickas, Ankamall ziyaretçilerine heyecanlı anlar yaşattı. Dünya çapında 4 defa, kendi ülkesi Litvanya'da 9 defa en güçlü adam unvanını alan Savickas, kirli tabaklarla dolu 18 tonluk TIR'ı çekerek izleyenlere görsel bir şov yaşattı.

TIR'ı çekmesinin ardından yaptığı açıklamada Savickas, Ankara'ya ilk defa geldiğini, Türkiye'ye ise iki kez geldiğini belirterek, "Türk toplumu çok dostane. Aynı zamanda her konuda çok yardımcılar. Çok şaşırdım çok iyi insanlar. Bu denememde de destek oldular. Bu benim için kolay oldu" diye konuştu.

Başarısının sırrına ilişkin ise Savickas, "Her gün çok yoğun bir antrenman programı. 20 yıl boyunca bunu yaptım. Bunu yaptıktan sonra herkes için çok çok kolay yapılabilecek bir şey. TIR'ı hareket ettirmek. Biraz zordu ama harekete başladıktan sonra gerisi geliyor zaten" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...