Tgrt Haber
03 Şubat 2024 14:24 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 14:27

Başak Dizer, oğlu Kurt Efe’nin spor yaptığı anları paylaştı

Kıvanç Tatlıtuğ ile evli olan Başak Dizer, oğlu Kurt Efe'nin spor yaptığı anları paylaştı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kıvanç Tatlıtuğ,Başak Dizer

Oyuncu Kıvanç Tatlutuğ ile Başak Dizer çifti geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. Kameralardan uzak büyüttükleri oğullarını zaman zaman sosyal medyadan paylaşan çift, son olarak Efe'nin spor yaptığı anları paylaştı. 

BAŞAK DİZER, OĞLUNUN SPOR YAPTIĞI ANLARI PAYLAŞTI 

Aile dizisinin stil danışmanlığını üstlenen Başak Dizer Tatlıtuğ, dizinin final olmasının ardından sosyal medya paylaşımlarını ağırlık verdi. Oğlu Kurt Efe'nin spor yaptığı anları paylaşan oyuncunun eğlenceli videosu beğeni topladı. Dizer bu videosunda da oğlunun yüzünü göstermemeye dikkat etti. 

Başak Dizer, oğlu Kurt Efe’nin spor yaptığı anları paylaştı. - 1. Resim

OĞLUNUN EĞİTİMİ İÇİN LONDRA'YA TAŞINACAĞI İDDİALARINI YALANLADI 

Çıkan iddiaları yalanlayan Tatlıtuğ, "Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için 'Londra'ya taşınıyorlar' haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz." dedi. Aile dizisi final yapan oyuncu, " Film, dizi reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık. Bu haberlere itibar etmeyin. Sevgiler." sözleriyle çıkan iddiaları yalanlamış oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...