Tgrt Haber
10 Kasım 2023 15:53 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 15:53

Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Oktay yan yana poz verdi... Beğeni butonu çöktü

Burak Özçivit, Berk Oktay ve Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncu arkadaşlarının doğum günü kutlamasına katıldı. Birlikte poz veren oyunculara yorum yağdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Oktay yan yana poz verdi... Beğeni butonu çöktü
Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer,oyuncu burak özçivit,

Oyuncu Berk Erçer, 40. yaş gününü düzenlediği bir yemekle kutladı. Yakın dostları Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Berk Oktay, Yıldız Çağri Atiksoy ve Alp Navruz’un da katıldığı gecede paylaşılan fotoğraflara yorum yağdı.

3 OYUNCUNUN YAN YANA FOTOĞRAFINA YORUM YAĞDI

Kuruluş Osman’da 3 sezondur oynayan oyuncu Berk erçer, yeni yaşını Kuruçeşme’de bir mekanda kutladı. Partiye Erçer’in yakın arkadaşları Berk Oktay, Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit de katıldı. 3 oyuncunun yan yana verdiği poza beğeni yağdı. Hayranları o fotoğrafa “Şampiyonlar ligi gibi” , “Maşallah” gibi yorumda bulundu.

Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Oktay yan yana poz verdi... Beğeni butonu çöktü

BERK ERÇEL, RÖPORTAJINDA ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ 

Oyuncu arkadaşlarının katıldığı doğum günü organizasyonu için konuşan Berk Erçel, “Çok mutluyum. 40 olduk. Yeni bir yaş, yaşayıp tecrübe edeceğiz. Arkadaşlarımın doğum günüme gelmesi benim için en büyük hediye. Hayatıma iz bırakan insanlar buradaydı. Çok mutlu oldum, çok eğlendik” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...