Tgrt Haber
29 Ağustos 2017 20:30

Sinan Özen: Halen şoktayım

Vatan Şaşmaz'ın cenazesi, Üsküdar Güzeltepe Birlik Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye karılan şarkıcı Sinan Özen, "İyi bir arkadaşımdı. Sabaha kadar uyuyamadım" dedi.

Sinan Özen: Halen şoktayım
sinan özen,,vatan şaşmaz,,cenaze,,tören,

Beşiktaş'taki otel odasında silahla öldürülen Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı. 43 yaşındaki sunucu ve oyuncu için Üsküdar Güzeltepe Birlik Camisi'nde cenaze töreni  düzenlendi. Cenaze töreninde Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı ve annesi Safiye Saydam  taziyeleri kabul etti. Adalı ve Saydam'ın üzgün olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Törene, Şaşmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanat camiasından  isimler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"SABAHA KADAR UYUYAMADIM"

Sinan Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün İstanbul'a geldiğini söyledi. Olaya ilişkin son görüntüleri izlediğini aktaran ünlü şarkıcı, "Halen şoktayım. Dün sabaha kadar uyuyamadım. Bir ay oldu görüşmeyeli, ama sık sık  telefonda görüşüyorduk. İyi bir arkadaşımdı" şeklinde konuştu.

Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Vatan Şaşmaz ile en son bir organizasyonda  bir arada olduklarını anlatarak "Gerçekten çok üzücü bir olay. Çok yakın zamanda  iki gecede birlikteydik. Çok samimi bir arkadaşımdı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...