Tgrt Haber
16 Nisan 2015 01:58

Survivor All Star'dan elenen isim kim oldu

Survivorda bu akşam kim elendi? Survivor da elenen isim belli oldu. İşte bu hafta Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı ve Survivor All Star hakkında diğer gelişmeler...

Survivor All Star'dan elenen isim kim oldu
merve oflaz, survivor,

Survivor All Star'da bu gece adaya veda edecek isim belli oldu. Ünlüler dokunulmazlığı kaybedince ada konseyine çıktılar. Oylamada 4 kez Berna'nın ve 4 kez Merve Oflaz'ın ismi yazılmıştı. İkisinin oylarının eşit olması nedeni ile ikisi birden SMS sıralamasında yarıştılar. Merve Oflaz 4. Kez Elenmekten Sıyrılamadı ve adaya veda eden isim oldu.

Merve Oflaz 4. Kez Elenmekten Sıyrılabilecek mi?

Ünllüler adasındai son 4 eleme konseyinde Merve Oflaz'ın ismi yazılıyor ve eleme adayı olarak gösteriliyor. SMS'teki sıralamasından dolayı elenmekten her hafta kıl payı kurtulan Oflaz bu sefer elenmekten yine kurtulabilecek mi?

Gönüllüler Ödülleri Kapıyor.

4 kez üst üste ödül oyunlarını kazanan gönüllüler aç kalmıyorlar. Gönüllüler döner için ünlüler ile büyük mücadele verdi ve 10'a 9 ödülü aldılar. Ardından dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler konseye rahat bir şekilde gidecekler.

Ünlüler ile gönüllüler arsındaki rekabet bu sefer daha da heyecanlıydı. Şimdiye kadarki en güzel ödül olan kahvaltıda yarışmacıların çok ihtiyacı olduğu bütün besinler bir arada. Gönüllüler büyük mücadele vererek ödülü büyük farkla 10-4 kazandılar. Bir sonraki sabah büyük heyecanla uyanan gönüllüler huzurlu saatler yaşadılar.

Ünlüler Adasında Berna Krizi!

Ünlüler arasında gruplaşma olaylarında yeni değişiklikler oldu. Berna ve Paskal Merve ve Anıl grubuna yöneldiler ve iki grup arasında erzaklar dahi bölündü. Doğukan Berna'nın arkasından " babandan hani saygı görmüştün" demesi ikili arasında tartışmaya neden oldu. İkili arasında yapılan yüzleşmelerden dolayı sinirler daha da gerildi. Sinirlerine hakim olamayan Berna'yı kimse sakinleştiremedi. Berna daha da sinirlenerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tartışan ikilinin arasına arkadaşları girerek ayırdılar.

Mantı Ödül Oyunu

Gönüllüler ünlüleri yine ezip geçerek muhteşem bir ödül daha kazandılar. Ailelerinden gelen müzik eşliğinde afiyetle mantılarını yediler.
Sembol ödülünü bu hafta ise kızlarda yine Merve Aydın Kazandı. Erkeklerde ise Hasan kazandı.

Sosyolog Prof. Tayfun Atay'dan Turabi Yorumu

Sosyolog Prof. Tayfun Atay, Survivor All Star'ı değerlendirdi. Bu seneki survivorun diğerlerinde farklı olduğunu ve Turabi'yi "sıradan terör" makinesi olarak tanımlıyor; "şov yapıyor, oynuyor" diyor.Sosyolog Turabi'yi şiddete tapan bir kültürün içinden çıkan, hayatın içinde hep şiddet üreterek var olmaya, kimlik bulmaya çalışan, şimdi de bunu bir gösteriye tahvil edip o kültürün içindekilerin ruhuna tercüman olarak buradan 'yırtmaya' çalışan bir çocuk olarak değerlendiriyor.

ADAYA MERVE OFLAZ VEDA ETTİ.OY SIRALAMSINDA SONUNCU OLAN MERVE OFLAZ, ANIL KİM ADAY ÇIKARIRSA ÇIKARSIN ADAYA VEDA EDİYOR.

SMS sıralamasında Anıl birinci oldu?
İŞTE SMS SIRALAMASI!

8 Merve Oflaz
7 Doğukan
6 PAscal
5 Hakan
4 Merve Aydın
3 Serenay
2 Berna
1Anıl

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...