Tgrt Haber
27 Mart 2024 18:34 - Güncelleme : 27 Mart 2024 18:40

Bahar dizisine Müjgan Ferhan Şensoy dahil oluyor

"Bahar" dizisi, Müjgan Ferhan Şensoy'un katılımıyla yeni bir renk kazanıyor! İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler, yer aldığı projeler, biyografisi...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Bahar dizisine Müjgan Ferhan Şensoy dahil oluyor

"Bahar" dizisine Müjgan Ferhan Şensoy dahil oldu. Haberin ardından, izleyiciler ünlü oyuncu hakkında bilinmeyenleri merak etmeye başladı. Detaylar haberimizde!

BAHAR DİZİNE YENİ BİR KARAKTER DAHİL OLUYOR

"Bahar" dizisi, seyircilerle bu akşam 7. Bölümüyle buluşacak. Diziyi yazan Ayça Üzüm ve yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un yanı sıra MF Yapım'ın patronu Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği yapıma, ünlü isim Müjgan Ferhan Şensoy konuk oluyor. 

Bahar dizisine Müjgan Ferhan Şensoy dahil oluyor - 1. Resim

MÜJGAN FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Müjgan Ferhan Şensoy, uzun bir aradan sonra oyunculuğa "Bahar" dizisiyle geri dönüyor. Daha önce birçok önemli projede rol alan deneyimli oyuncu, "Bahar" dizisinde Zeynep karakterine hayat verecek. Şensoy'un katılımıyla dizinin hikayesi daha da derinleşecek ve seyircilere duygusal anlar yaşatacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...