Tgrt Haber
23 Mart 2018 11:54

Bomba iddia! Aydın Doğan onları da satıyor

Doğan Medya Grubu'nun bünyesinde ne var ne yok Demirören Holding'e satan Aydın Doğan'ın, Doğan Kitap ve D&R mağazalarını da amazon.com'a satacağı öne sürüldü.

Bomba iddia! Aydın Doğan onları da satıyor
aydın doğan,,aydın doğan satış,

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu'nu Demirören Mayıs 2011’de Milliyet ve Vatan’ı sattığı Erdoğan Demirören’a satmasının ardından flaş bir iddia daha gündeme geldi. Doğan Holding'in, Doğan Kitap ve D&R'ın amazon.com'a satılacağı iddia edildi

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, kişisel Twitter adresinden, Doğan Kitap D&R mağazalarının Amazon’a satılacağını iddia etti. Yarkadaş, “Doğan Medya Grubu, kitap yayıncılığına da veda edecek. Doğan Kitap ve D&R mağazaları amazon.com‘a satılacak” dedi.

Bünyesinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Tük kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu’nu satın alan Demirören grubu, bu satın almada başka bir sermaye grubu ile işbirliği yapacağı da iddia edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...