Tgrt Haber
16 Şubat 2017 13:11

Cem Küçük: Trump'ın iç savaş tehdidine karşı CIA intikam alıyor

Donald Trump'ın Başkan seçilmesinin ardından ABD'de yaşanan bölünme ve kargaşa Medya Kritik programında masaya yatırıldı. Trump'ı destekleyenlerin Amerikan Anayasasının 2. maddesine dayanarak sokakta silah kullanmak istemesinin ardından sokak eylemlerinin sona erdiğini kaydeden Gazeteci Yazar Cem Küçük, 'Şimdi ise Trump'ın iç savaş tehdidine karşı CIA intikam alıyor' dedi.

Cem Küçük: Trump'ın iç savaş tehdidine karşı CIA intikam alıyor
cem küçük, medya kritik, trump, trump cia,

"ORDU VE CIA İNTİKAM ALIYOR"

1971 yılında Muhsin Batur'un o dönemin Başbakanı Süleyman Demirel'e yaptıklarını, bugün ordu ve CIA'in Trump'a yaptığını belirten Cem Küçük, "Rusya ile yapılan görüşmeleri sızdırarak en yakınındaki 2 adamını görevden aldılar" dedi. Trump'ın Anayasadaki 2. maddeye dayanarak kendisini seçenleri silah kullanmak üzere sokağa dökebileceğini ima etmesinin ardından sokaklardaki eylemlerin bıçak gibi kesildiğini kaydeden Cem Küçük, "Trump'ın iç savaş tehdidine karşı ordu ve CIA şimdi intikam alıyor" diye konuştu.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur da, ABD Özel Kuvvetler Komutanı'nın yaptığı açıklamayla Başkan Trump'ı açıkça tehdit ettiğini söyledi. Uğur, "Amerikan geleneksel devleti, Trump'ı bir miktar hizaya getirdi. Bu bölünme ve gerginlik daha devam edecek gibi görünüyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...