Tgrt Haber
23 Şubat 2017 13:16

Fuat Uğur: Bu adam profesör ama rezil, alçak ve maganda

Sabah Gazetesi’ne olmadık laflar eden ve muhabiri Selva Ünal’a kafa atan Prof. Dr. Türkkaya Ataöv’e, Medya Kritik Programı’nda büyük tepki gösterildi. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bu adam rezil bir profesör. Aynı zamanda maganda ve alçak” dedi.

Fuat Uğur: Bu adam profesör ama rezil, alçak ve maganda
sabah gazetesi muhabiri, medya kritik,cem küçük,fuat uğur,Türkkaya Ataöv,selva ünal

Fuat Uğur, Bangladeş Büyükelçiliği’nin düzenlediği toplantıda Sabah Gazetesi’ne hakaretler eden Prof. Dr. Türkkaya Ataöv’ün, bu sözlere karşı çıkan Sabah Gazetesi muhabiri Selva Ünal’a kafa atmasına büyük tepki gösterdi. Uğur, “Bir kadına kafa atacak kadar alçalan bu kişi bir profesör. Yazık. Bu adam bir maganda ve alçak” dedi.

Bir kadına kafa atılmasının kabul edilemeyeceğini kaydeden Gazeteci Yazar Cem Küçük, “27 Mayıs’ı yapan kafa işte bu kafa. O darbeyi yapanlar ne kadar alçaksa bu kafa da o kadar alçak” dedi. Bu zihniyetin CHP kafası olduğunu belirten Cem Küçük, “Bu kafa yanlışlıkla iktidara gelse, insanları keser. Vallahi yemin ediyorum bu kafa iktidar olsa insanları diri diri yakar. Çünkü bunların hepsi alçak” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...