Tgrt Haber
06 Haziran 2017 14:04

Fuat Uğur: FETÖ'cülerin yargılanması CHP'lileri üzüyordur!

Cem Küçük ve Fuat Uğur, 15 Temmuz darbe girişiminde Genelkurmay Karargahı'nda yaşananlara ilişkin 221 sanıklı dava ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun röportajı Medya Kritik’te konuşuldu.

Fuat Uğur: FETÖ'cülerin yargılanması CHP'lileri üzüyordur!
medya kritik,

CHP'li vekillerin FETÖ davalarında görmek istediğini belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''CHP'li vekillerin içleri bu davaları izlemeye el vermiyordur. FETÖ'cüleri orada yargılanırken görmek CHP'lileri üzüyordur. Özellikle Eren Erdem, Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu'nu oraya göndermek onlar için kendi çocukları yargılanıyor gibi gelir'' diye konuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdulkadir Selvi ve Serpil Çevikcan'a yaptığı röportaj hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Serpil hanım ve Abdulkadir Selvi, Kemal Kılıçdaroğlu'nu aklamışlar. O kadar berbat sorular sormuşlar ki, dilim varmıyor. Kılıçdaroğlu'na bildinin PR çalışması yapmışlar'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...