Tgrt Haber
22 May 2017 16:53

Sözcü operasyonu soru işaretleri barındırıyor

Cem Küçük ve Fuat Uğur, Sözcü gazetesinin sahibi ve bazı çalışanlarına yönelik soruşturma Medya Kritik’te konuşuldu.

Sözcü operasyonu soru işaretleri barındırıyor
fetö,medya kritik,

Sözcü gazetesine yapılan operasyon hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''17-25 Aralık'tan başlayarak 15 Temmuz'a kadar medyada FETÖ'yle işbirliği yapan Doğan Medya'dır. Sözcü mü yoksa Hürriyet grubu mu daha FETÖ'cü? Sözcü'ye dokunuyorsun da neden Hürriyet'e dokunamıyorsun. Aydın Doğan var diye mi? Adamın kanalları 2014 ve 2016 yıllarında FETÖ'cülerin hizmetindeydi. PKK'yı desteklemelerini de geçtim. Diyarbakır'da öldürülen Tahir Elçi'nin karısı ''Kocamı bunlar öldürdü'' diye açıklamalar yaptı. Şirin Payzın'ın programları PKK bültenleri gibi çıkıyordu. FETÖ'cüler bunların kanallarında vücut buldu'' diye sitemde bulundu.

15 Temmuz darbesinde 2 gün sonra 18 Temmuz tarihli yazısı hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakın koruma ve yaverlerinin nasıl ihanet ettiğini o yaverlerin Erdoğan'ın yerini tespit edebilmek için danışmanları aradığını 1. elden aldığım bilgilerle yazdım'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...