Tgrt Haber
12 Nisan 2015 15:11

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu

O Hayat Benim dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu
o hayat benim,oya başar,

Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüpoğlu, O Hayat Benim dizisinden ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek ismi açıkladı. İşte o yazısı: 'Baştan altını çizerek vurgulamak isterim ki Yeşim Ceren Bozoğlu'nun 'O Hayat Benim' dizisindeki performansı süperdi… Bozoğlu'nun uğruna kilo bile aldığı 'Nuran' karakteri senaryo gereği Hakk'ın rahmetine kavuştu. Sanıyorum bu hafta bulunacak cesedi… Geçenlerde bir gece yarısı, önce sosyal medya hesabından hakkını helal etmeyerek diziden ayrıldığını duyuran, yapımcıyla konuştuktan sonra 'O Hayat Benim'de oynamaya devam eden Bozoğlu, ne oldu da pat diye öldü?
Dizinin ilk yönetmeni Merve Girgin'di. O gitti yerine Hülya Bilban geldi. O da ayrılınca dizinin yönetmeni Hamdi Alkan oldu. Televizyon dünyasında konuşulanlar Bozoğlu'nun başta yönetmen olmak üzere set ekibiyle anlaşamadığı yönünde.
'O Hayat Benim', yayınlanmaya başladığı haftadan beri pazar akşamları FOX'u zirveye taşıyan bir dizi. Öğrendiğim kadarıyla yapımcıyla kanal, dizinin Haziran 2016'ya kadar uzaması konusunda anlaşma yeniledi.
Ayrıldığı sete yeniden dönen Bozoğlu cephesinde değişen bir şey olmadığını gören yapımcı, 'O Hayat Benim'i huzurlu bir şekilde sürdürebilmek için Radikal bir karar verdi ve senaristlerine 'Nuran'ın öldürülmesini söyledi.
Yönetmen ve set ekibiyle tartışınca 'Ben olmazsam bu dizi biter' diyen Yeşim Ceren Bozoğlu gidince ekibe tanıdık bir isim katıldı.
Oya Başar 'O Hayat Benim'de Bozoğlu'nun hayat verdiği 'Nuran'ın kız kardeşi olarak çıkacak seyirci karşısına. 

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...