Tgrt Haber
29 Mart 2024 17:09 - Güncelleme : 29 Mart 2024 17:23

BBP, Kütahya'da AK Parti'nin adayını destekleyecek

Yerel seçime 2 gün kala Kütahya'da BBP'den AK Parti'nin adayına destek açıklaması geldi. BBP'nin Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere ve AK Parti'nin Kütahya'da aday gösterdiği Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu.

"SONUNA KADAR KAMİL SARAÇOĞLU'NUN YANINDAYIZ"

Parti olarak yerel seçimlerde Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini aktaran Gökdere, "Buraya destek amaçlı geldik, hem de Kamil Başkanın yanında olduğumuzu belirtmeye geldik. Kütahya'da Büyük Birlik Partisi yaklaşık iki senedir büyük bir aktiflik geçirmekte ve koşturmaktayız. Kütahya Merkez hariç ilçelerimizde adaylarımızı çıkardık, oralarda kendi adaylarımızla çıkıyoruz fakat Kütahya Merkezde aday çıkartmadık, çıkartmayışımızın sebebi Kamil Başkanımıza sonuna kadar destek vermek ve onun yanında olduğumuzu belirtmekti. Genel Merkezimizin ve il teşkilatımızın bu konuda sonsuz teveccühleri var. Biz Büyük Birlik Partisi olarak sonuna kadar AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu'nun yanındayız" ifadelerini kullandı.

BBP, Kütahya'da AK Parti'nin adayını destekleyecek - 1. Resim

"TEŞKİLATINA VE TÜM ÜYELERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Başta genel başkanımız Mustafa Destici Bey'e ve burada İl Başkanımıza, tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Tabi, nasıl ki Türkiye'de birliktelik meydana geldiyse, tüm milliyetçiler bir araya geldiyse ve bu ülkenin bekasını isteyen, bu ülkenin daha ileri gitmesi için elinden geleni yaptıysa, elini taşın altına koyduysa, Kütahya'da da böyle bir durumla şu anda karşı karşıyayız. Tabii ki burada da biz Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak Büyük Birlik Partisine 31 Mart yerel seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı olarak AK Parti Belediye Başkanı adayı Kamil Saraçoğlu'na desteklerini açık bir şekilde ilan ettiler. Ben burada çok kıymetli başkanıma, Genel Başkanım Mustafa Destici Bey'e, Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere Bey'e çok teşekkür ediyorum. Teşkilatına ve tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...